Hoe kan ik je helpen?

Ontspannen Meesterschap

Core Values Index

Eén op één

Loopbaanbegeleiding, Opvolging & Samenwerking

Freelance Kandidaat-notaris

Kompasgesprek

Let the beauty of what you love be what you do

Ontspannen Meesterschap

Ontspannen Meesterschap

Ontdekken waar je talenten liggen. Effectief communiceren. Persoonlijk stressmanagement. 

Ontspannen Meesterschap betekent dat je verbaal én non-verbaal effectief communiceert. Het betekent dat jij precies weet hoe jíj omgaat met stress Ontspannen Meesterschap betekent dat jij met al jouw ervaringen, talenten en creativiteit jouw cliënten optimaal kunt bijstaan. Als professional én als mens. Inclusief de emoties die daarbij horen. 

Core Values Index

Energiegevers en energievreters, talenten én conflictstrategieën.

De Core Values Index (CVI) is een instrument waarmee de aangeboren en onveranderlijke kern van mensen in beeld gebracht wordt. Aan de hand van een assessment van maximaal een kwartier wordt jouw profiel in kaart gebracht. Een persoonlijk profiel wat inzicht geeft in jouw talenten, energiegevers en conflictstrategieën.

De CVI helpt je om jouw energie effectiever in te zetten en geeft handvatten om de voor jou optimale werkomstandigheden te creëren.

Core Values Index

Eén op één

één-op-één

Elk coachtraject is maatwerk, we gaan aan de slag met de vragen en thema’s die bij jou spelen: samen op ontdekkingsreis.

Een coachtraject bestaat uit een aantal individuele gesprekken van anderhalf uur waarin we samen op avontuur gaan. 

Voordat we beginnen, hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek (via Zoom of Skype) om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou, of de welbekende ‘klik’ er is.

Loopbaanbegeleiding, Opvolging & Samenwerking

Jouw volgende loopbaanstap, op zoek naar een opvolger voor je notariskantoor of (tijdelijke) vacatures invullen.

Notariskantoren hebben het moeilijk met het vinden van personeel. Kandidaat-notarissen twijfelen of ze de stap naar (toegevoegd) notaris willen zetten. Ze twijfelen zelfs tussen blijven of het vak verlaten.

Misschien wil je niet langer alleen ondernemen, maar ben je op zoek naar iemand om samen een nog mooier kantoor meer te bouwen.

Ik kijk graag met je mee.

Loopbaanbegeleiding, Opvolging, Samenwerking

Freelance kandidaat-notaris

Freelance Kandidaat-notaris

Overvolle agenda’s met besprekingen en passeerafspraken, een kandidaat-notaris die met zwangerschapsverlof gaat of ziek thuis zit.

De stapels dossiers worden in zulke situaties eerder hoger dan lager en er zijn niet (meer) genoeg handen om al die dossiers te behandelen.

Dat betekent óf “nee” verkopen aan cliënten of eindeloos overwerken. Er is ook een derde mogelijkheid: een freelancer inhuren die kan bijspringen om de werkdruk te verlichten.

Kompasgesprek

Heb jij het gevoel dat je (licht) moet bijsturen of misschien zelfs wel je doel opnieuw moet bepalen?

Dan is het tijd voor een kompasgesprek. Het is een één-op-één gesprek waarin we samen kijken naar jouw talenten, blokkades en toekomst. Waar wil je naartoe, wat heb je daarvoor nodig en hoe kan dit op jouw manier? 

Kompasgesprek