ACADEMIE

CVI: sleutel tot jouw energie

ACADEMIE

Core Values Index: de sleutel tot jouw energie

In vier modules krijg je theorie en opdrachten om alle inzichten uit jouw CVI-key toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Gedurende drie maanden kun je aansluiten bij de online coach calls via Zoom. Tijdens deze calls kun je je vragen aan mij stellen en jouw ervaringen kunt delen. Elke twee weken is er een coachcall.

Je behoudt ‘levenslang’ toegang tot de Academie. Dat wil zeggen je toegang blijft houden tot alle modules in de Academie zo lang de Acadamie online is.

Opstellingsdagen

Systemisch kijken naar jouw persoonlijke profiel.

Jouw effectiviteit en jouw mogelijkheden om de talenten van jouw profiel in te zetten, worden mede bepaald door de systemen waar jij deel van uitmaakt. Je familiesysteem, je teamsysteem en het organisatiesysteem.

De effectiviteit van deze systemen wordt mede bepaald door persoonlijke voorkeuren, onderstromen en onbewuste dynamieken.

Wanneer deze onbewuste elementen in dit systeem via systeemopstellingen inzichtelijk gemaakt worden, veranderen gedrag, communicatie en denkwijze direct. Belemmerende patronen die de sfeer en productiviteit eerder hinderden worden doorbroken.

Eens per kwartaal is er een opstellingsdag in het teken van de Core Values Index. Als lid van de Academie kun je -tegen gereduceerd tarief- deelnemen aan een opstellingsdag.

Opstellingsdagen