ACADEMIE

CVI: sleutel tot jouw energie

ACADEMIE

Core Values Index: de sleutel tot jouw energie

Hoe werkt het?

In vier modules krijg je theorie en opdrachten om alle inzichten uit jouw persoonlijke CVI-key toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Goed om te weten: je lidmaatschap van de Academie heeft geen einddatum. Je houdt toegang tot alle lessen inclusief toekomstige aanvullingen. En uiteraard krijg je van mij een mailtje wanneer ik iets nieuws aan de Academie heb toegevoegd!

Binnen de Academie zijn er twee varianten:

Zilver: volledige zelfstudie.
Goud: zelfstudie in combinatie met online coachcalls.

Online Coachcalls

Wanneer je gaat voor Goud heb je de eerste vier maanden elke twee weken (op woensdagavond om 19.00 uur) toegang tot een online coachcall samen met de andere Goudstudenten. Tijdens deze call kun je mij al je vragen stellen en natuurlijk jouw ervaringen delen. Mis je een woensdagavond? Niet erg: de opnames van deze coachcalls kun je terugvinden in de Academie.

Wanneer je gekozen hebt voor Zilver heb je eveneens toegang tot deze opnames. Ook levenslang hè.

Kies je voor zilver of ga je voor goud?

Verdieping

Opstellingsdagen

Systemisch kijken naar jouw CVI-profiel.

Eens per kwartaal is er een opstellingsdag in het teken van de Core Values Index. Als lid van de Academie kun je -met een leuke korting- deelnemen aan een opstellingsdag.

Waarom zo’n opstellingsdag? Jouw effectiviteit en jouw mogelijkheden om de talenten van jouw profiel in te zetten, worden mede bepaald door de systemen waar jij deel van uitmaakt. Je familiesysteem, je teamsysteem en het organisatiesysteem.

De effectiviteit van deze systemen wordt weer mede bepaald door persoonlijke voorkeuren, onderstromen en onbewuste dynamieken.

Wanneer deze onbewuste elementen in zo’n systeem via systeemopstellingen inzichtelijk worden, veranderen gedrag, communicatie en denkwijze direct. Belemmerende patronen die de sfeer en productiviteit eerder hinderden worden doorbroken.

De datum van de eerstvolgende opstellingsdag vind je in de agenda.

CVI Opstellingsdagen