Loopbaanbegeleiding, Opvolging en Samenwerking

Heb je vragen over jouw volgende loopbaanstap, ben je op zoek naar een opvolger voor je notariskantoor of ben je op zoek naar iemand om het ondernemerschap mee te delen?
Ik help je graag!

Let the beauty of what you love, be what you do.

Making of

Historie

Na ruim acht jaar dienstverband start ik in de zomer van 2020 als freelancend kandidaat-notaris. De reden? Het is er niet één, het zijn er drie: mijn eigen vleugels uitslaan, meer vrijheid in mijn werkzaamheden én mijn eigen agenda kunnen bepalen.

Een jaar later, het is 2021. Ik ontwikkel het concept Ontspannen Meesterschap: ontdek waar je talenten én energiegevers liggen, ontwikkel je emotionele tolerantiezone en verbeter je communicatie. Drie essentiële aspecten die bijdragen aan een bloeiend, maatschappelijk relevant én toekomstbestendig notariaat.

Individuele jaartrajecten voor (kandidaat-)notarissen, teamtrajecten en een Online Academie (O.M.A.). Dagworkshops, Intensives (ook in het buitenland) en intervisiegroepen. Ontspannen Meesterschap blijft zich ontwikkelen. En ik ook.

Verbinden

Ik houd van netwerken. En dan bedoel ik niet van die oeverloze vergaderingen of nietszeggende borrels.

Ik houd ervan mensen te leren kennen. Wie zijn ze, wat maakt ze enthousiast en wat drijft ze? En dan word ik nog eens extra blij wanneer ik ‘gelijke geesten’ met elkaar kan verbinden. Wat het dan ook is dat ze met elkaar gemeen hebben.

Laat dit nu precies kloppen met mijn CVI-profiel!

CVI profiel? Ja. Van de vier types -Innovator, Borger, Verbinder en Bouwer- ben ik een Verbinder.

Tegelijkertijd ben ik 24/7 bezig met hoe dingen nog beter kunnen. Als je mij al een tijdje volgt zal je dit niet verrassen 😉

Vragen uit de praktijk kunnen mij bijvoorbeeld aan het denken zetten…

Samenwerken

Opvolging

Opvolging

Juni 2023. Het is een warme en zonnige dag. Op een terras aan de voet van de Posbank ontmoet ik hem. 

We volgen elkaar al langer via de socials, zijn elkaar weleens tegengekomen bij een congres en nu was het tijd voor een ontmoeting in het echte leven.

Hij heeft in de afgelopen twintig jaar een goedlopend notariskantoor opgebouwd. Een notariskantoor met een focus op het familierecht, inclusief estate planning en boedels, maar ook met ruimte voor de vastgoedpraktijk. Met een grote vaste cliëntenkring. Het kantoor staat goed bekend in de regio en dat zorgt ook voor een gezonde en constante stroom van nieuwe cliënten.

En langzaam maar zeker wordt het tijd om na te gaan denken over zijn opvolging.

Loopbaanbegeleiding

Door te weten wie je  bent en waar jouw kernwaarden liggen, kan je de keuzes maken die passen bij waar jouw energie zit.

Het resultaat? Je weet hoe je je taken zo kunt doen, dat ze je geen energie kosten maar juist energie geven.

Loopbaanbegeleiding